Golf för damer

Motala GK:s damgolf 2017

Årets säsong för damgolfen inleds den 1 maj med Valborgsmässocupen. Anmälan görs i GIT. Gå in på Min Golf för anmälan.
Från och med onsdagen den 3 maj kan man spela damgolf varje onsdag. Man väljer startid, antingen kl 14.00 eller kl 16.30.
Ingen föranmälan. Kom minst 15 minuter före start. Lottning sker uppe vid driving range omkring kl 13.50. Spelformen är slaggolf och för den som vill tävla är startavgiften 50 kr.
Priser utgår i form av presentkort i shopen. Vid mer än tio deltagare delas spelarna upp i två klasser. Vill du inte tävla, men bli ihoplottad med andra spelare, kan du välja att inte delta i tävlingen.

Tre tävlingar kommer att spelas som lottade tävlingar, nämligen Bubbelgolf den 7 juni, Rosa Bandet den 14 juni och Friskvårdsslaget den 6 september. Samtliga dessa är niohålstävlingar. Då gäller anmälan i GIT som vanligt.

Om du vill åka och tävla på andra klubbar så finns NÖGD:s Damtour (tidigare Ladies Tour).

Vissa klubbar arrangerar också damdagar och andra tävlingar. Inbjudningar sätts upp i damernas omklädningsrum. Håll utkik!

Välkomna!

Sidansvarig: Sam Wiklund