Boka starttid | Kontakt | Karta | 0141-508 40

Motala GK – ett stenkast från Vättern

Tävling – inte bara för vinnarskallar

Oavsett vilken nivå du spelar på, så finns det en tävling för dig. Att tävla är ett kul sätt att lära känna nya golfare. 

Under året arrangerar Motala golfklubb olika slags tävlingar för både nybörjaren och elitspelaren. Här hittar du all information du behöver om våra olika tävlingar.

Under 2018 kommer vi att tillämpa shot-gunstart i alla tävlingar där det är möjligt. Detta för att öka gemenskapen i klubben, när fler stannar kvar och umgås vid prisutdelningen.

I alla singeltävlingar, utom KM, kan herrar 75+ och damer 75+ välja en kortare bana, röd tee för herrar och orange tee för damer. I par- och lagtävlingar gäller endast ordinarie tee.

EGA exakt tävlingshandicap krävs för deltagande i klubbens tävlingar om inte annat anges. Mer info om EGA exakt tävlingshandicap finns under "Lokala regler".

Tävlingsnyheter

VW Masters

Publicerad 2018-05-31

Vi har det stora nöjet att bjuda in till Sveriges roligaste golftävling. Kanske är det just du som vinner vår kvaltävling och får spela i Sverigefinalen! Du kan se fram emot en rolig golfdag, god mat och dryck, samt en...

Läs mer

På torsdagen, den 13 juli, spelades golfveckans fjärde tävling med ICA Supermarket, Charlottenborg som sponsor. Det fina prisbordet och det vackra vädret hade lockat inte mindre än 125 spelare till start. Tävlingen var uppdelad i tre...

Läs mer

Onsdagen den 12 juli spelades Toyota Cup i strålande golfväder. Deltagarantalet var mycket stort med inte mindre än 196 spelare anmälda. Fullt startfält med andra ord.Resultat, pristagareA.klass1. Anders Franzon & Michael Corander 60 slag2.

Läs mer

Tisdagen den 11 juli spelades Golfhäftet Trophy med 144 deltagare, som spelade greensome. Antalet tävlande par var alltså 72, vilket innebar att både ettorna och tvåorna kommer att få åka till Bro Hof och spela final nästa år.  Dagen...

Läs mer

Klubben

Klubben

Meny

Klubben

Motala golfklubb, Tuddarp  |  0141-508 40  |  E-post  |  Webbmaster

© 2015 Motala GK  | Powered by SiteSmart