Spela juniorgolf

På Motala Golfklubb ser vi juniorverksamheten som vår framtid och strävar efter att erbjuda prisvärda aktiviteter som är både lärorika och roliga. Vi har en aktiv juniorverksamhet, med träningsgrupper för alla åldrar och nivåer.

Förutom våra fina banor och träningsområden, har våra juniorer också tillgång till sitt eget klubbhus vid rangen - ”ungdomens hus”. Vi vill åstadkomma en bra blandning av allt som golf handlar om. Det handlar om grunder, teknik, spel, tävling, regler, strategi och mycket, mycket mer. Spelet på banan tycker vi är viktigast av allt. Utifrån detta skapar vi en förståelse för vad golf handlar om och vad vi behöver träna på i veckorna för att utvecklas. Spelet kommer att ingå i din ordinarie träning så var alltid beredd på att spela.

Har du frågor / funderingar kontaktar du vår pro Tomas Lindh eller Dennis Fransson som är junioransvarig på golfklubben >>

Vi välkomnar alla juniorer, nya som gamla, till Motala GK. Vi har ett antal aktiviteter för våra juniorer:

• Golfkul för de allra yngsta, söndagar 12.30-13.30

• Träningsgrupper två gånger per vecka
Under 2018 vecka 18-26, 33-38

• Frivillig spelträning på söndagar

• Lagspel i Östgötaserien

• Sommartour under sommarlovet

• Skandia Cup/Tour 2018

• Sommarläger 2018 i juni

All träning är ledarledd och klubbens golfpro närvarar regelbundet vid träningarna. Träningsgrupperna leds av föräldrar, som får en grundläggande utbildning av klubbens golfpro.

Sidansvarig:Dennis Fransson