ParkSkogbanan

Parkslingan är delvis kuperad med flera upphöjda greener, ett bra inspel är ofta skillnaden mellan en bra och dålig score. Arkitekter för Park och Skog är Douglas Brasier samt Sköld/Sederholm.

Skogsslingan är en traditionell kuperad skogsbana, där utslag som finner fairway belönas.

Samtliga mått är angivna i meter. Hållängd är från platta på gul tee till mitten av green.

150-meterspinnar och plattor på fairway anger avstånd till mitten av green. Röd, gul och vit platta anger 100 m, 150 m respektive 200 m.

Lokala regler och bestämmelser finns anslagna utanför kansliet.

Slope-tabeller för erhållna slag finns anslagna utanför kansliet och vid första tee.

Vid 18-hålsrunda väljer du indexmarkering (udda/jämn) för Hedslingan och Skogsslingan så att du alltid får en runda med indexordning 1-18.

Slopetabeller dam och herr

Slopetabell Dam >>