Klubben - där alla medlemmar är en viktig del

Motala Golfklubb bildades 1956 och har i dag 27 hål fördelade på tre slingor. Klubben har ungefär 1 200 medlemmar varav de flesta är seniorer. Motala GK ingår i ett samarbete tillsammans med Mjölby GK, Vreta Kloster GK och Finspångs GK.

Motala Golfklubbs verksamhetsidé bygger på att alla medlemmar ska känna sig välkomna och erbjudas aktiviteter efter behov. Klubben har aktiva serielag för både damer och herrar. Vidare finns ett juniorprogram som omfattar allt från ”golfkul”, där unga som vill prova på att spela golf kan vara med, till träningsgrupper på elitnivå.

Utöver ett brett tävlingsprogram, finns ”Måndagsgolf” för herrar 55+ och damer 50+ samt damgolf på onsdagar.  Dessutom spelas ”Tisdagsgolf”, en 9-hålstävling där alla är välkomna att delta.

Delaktigheten bland medlemmarna är hög och många är aktiva i olika grupper och kommittéer. Motala Golfklubb ska vara mer än en plats där man spelar golf.

Genom engagerade medlemmar som deltar i aktiviteter skapas en gemytlig klubb med hög trivselfaktor och känsla av tillhörighet.

Motala golfklubb hälsar alla nya golfare hjärtligt välkomna. Bli medlem här >>