Nyfiken på golf?

Funderar du på att börja spela golf? Då är det dags att göra slag i saken. Du kan börja spela när som helst i livet och hålla på länge, länge. Hos oss i Motala GK får du bra motion, nya vänner och många goda skratt på vägen.

Det fina med golf är att du kan spela på vilken nivå du vill. Du blir aldrig fullärd och du kan alltid utvecklas och bli bättre. Allra snabbast går det i början och därför kommer du snabbt att få stort nöje med golfen. Dessutom får du bra motion och massor av frisk luft.

Golf är inte dyrare än andra sporter. Det finns gott om begagnad utrustning att köpa och du behöver inga speciella kläder. Det måste inte ta jättelång tid. Att spela nio hål tar ungefär två timmar. Men när du känner för det, kan du lätt tillbringa en heldag på golfbanan med golf, god mat och glada vänner. Det fina med golfen är att den ger möjligheter till att fritt välja hur mycket tid du vill lägga på att spela eller träna, precis som det passar dig.

Oavsett vad du vill med din golf, är du mer än välkommen till oss i Motala GK. Vi kan erbjuda en naturskön bana där det är enkelt att komma ut och spela och lätt att träffa nya vänner. Blir du medlem hos oss får du dessutom spela på fem banor i Östergötland och Småland.

Har du blivit ännu mer nyfiken på golf? Tveka inte att kontakta oss på 0141-508 40 eller via e-post golfpro.

Motala golfklubb hälsar alla nya golfare hjärtligt välkomna. Bli medlem här >>

GreenTeam

Greenfee