Lektioner

Har du problem med slice, hook, bollträff eller något annat i ditt golfspel? Då är den bästa lösningen inte en ny klubba utan en lektion eller två. Spendera inte hela säsongen missnöjd och olycklig.

Låt Motala Golfklubbs professionelle tränare, Tomas Lindh, istället hjälpa dig hitta din sving och din spelglädje. Han erbjuder allt ifrån privatlektioner till nybörjarkurser.

För att få ut det mesta av dina lektioner, föreslår vi att du kommer i god tid och värmer upp innan. Självklart bjuds du på rangebollar för din uppvärmning.

Motala Golfklubbs professionelle tränare Tomas Lindh erbjuder

Enskilda lektioner

25 minuter – 300 kronor

50 minuter – 600 kronor

50 min 2 personer – 700 kronor

9-håls spellektion – 1 500 kronor

Lektionspaket

3* 50 minuter – 1 500 kronor

5* 50 minuter – 2 400 kronor

Bokning av lektion

För att boka ring shopen 0141-508 40 eller genom e-post till golfpro. Alla avbokningar ska göras 24 timmar innan lektionen. För missade lektioner utan avbokning kommer halva avgiften att debiteras.

– Motala GK ser fram emot möjligheten att få hjälpa dig med ditt golfspel under den kommande säsongen.

Custom fitting

Om du ska investera i nya klubbor är det värdefullt att du får dem skräddarsydda för dig. Det tar ungefär 50 minuter, där din loft, lie, längd, flex, skaft, grepp och klubbtyp analyseras. Custom fitting är gratis om du beställer dina klubbor genom Tomas Lindh annars är kostnaden 500 kronor.