Juniorkommittén

Juniorkommittén ansvarar för juniorverksamheten i klubben. Vår målsättning är att klubbens ungdomar ska utvecklas både golfmässigt och socialt. Verksamheten ska innehålla många T:n

Träffas – Trivas – Träna – Tävla

Vi vill att våra barn och ungdomar ska uppleva golf och ha kul. Alla som vill, ska få förutsättningar att bli bra i golf.

Juniorläger

Den första måndagen, tisdag och onsdag av sommarlovet är det juniorläger. mån och tis tränar vi mellan kl. 9:00-15:00 och onsdag spelar vi tävling med första start kl 9:00. Alla juniorer är välkomna då vi kommer att dela upp oss i grupper efter förmåga. Priset är 450 kr och inkluderar lunch alla tre dagar.

Har du frågor eller funderingar kontakta vår pro Tomas Lindh eller Dennis Fransson, junioransvarig.

Tomas Lindh
Pro

Dennis Fransson
Junioransvarig

Det går också bra att ringa Motala GK, 0141-508 40.

Var vänlig lämna namn och telefonnummer om du lämnar meddelande.

Sidansvarig: Dennis Fransson