Golfveckan 2017

Vecka 28 spelas traditionsenligt Motala Golfklubbs golfvecka årgång 2017.

Den 10-14 juli är det dags för årets höjdpunkt - golfveckan, med tävlingar från måndag till fredag.
I år inleder vi golfveckan med en singeltävling, "Hotel Nostalgi Open". Den spelas i tre klasser där A- och B-klass spelar slaggolf och C-klass poängbogey.  På tisdagen spelas "Golfhäftet Trophy", en greensome där vinnade par går vidare till en festlig final på Bro Hof Slott GC. Om minst 70 par deltar får vi skicka två par till finalen.
Onsdagen, den 12 juli spelas en fyrboll bästboll, "Toyota Cup. Där gäller slagtävling.

Torsdagen bjuder på en singeltävling, "ICA Super Cup" - en slaggolf där herrar spelar från röd tee och damer från orange. Veckan avslutas liksom tidigare år med "Krogrundan", en fyrmannascramble med grillbuffé i restaurangen på kvällen.
Att ha många olika spelformer tror vi är ett framgångskoncept. Om detta vittnar det stora deltagarantalet tidigare år.
Vi hoppas på minst lika många deltagare i år som i fjol, då inte mindre än 900 starter noterades.
Välkomna!

Tävlingskommittén

Anmäler dig till golfveckan gör du på min golf

GreenTeam