Nyhetsarkiv Motala golfklubb

Styrelsen informerar

Publicerad 2019-04-11

Styrelsen har haft ett första konstituerande möte och bestämde att efter varje styrelsemöte så kommer de viktigaste punkterna kommuniceras ut till våra medlemmar.

• Bunkrar på hedbanan som ska läggas igen är markerade med blå pinne (MUA). Fri dropp närmsta vägen ut ej närmare hål gäller.
  • Avtal med krögare Urban Jonsson är tecknat för ytterligare 1 år
  • Budget 2019 kommer att ge prioritet för satsningar på banan
  • Klubben håller på att miljöcertifiera sig genom GEO (Golf Enviroment Organisation). Varför? Jo, det ska bl a minska golfanläggningens miljöbelastning, skapa en struktur och rutiner för anläggningens miljöarbete, ge de anställda möjlighet till delaktighet, vara varumärkesbygganade samt vara en bas för bra samarbete med myndigheter
  • Arbetet med jämställdhetsarbetet 50/50 fortskrider och är inne på nivå 2
  • Du som spelar på Svenska spel – glöm inte att ange Motala Golfklubb som din klubb på Gräsroten. Det ger oss intäkter som vi behöver!