Nyhetsarkiv Motala golfklubb

VW Masters

Publicerad 2018-05-31

Vi har det stora nöjet att bjuda in till Sveriges roligaste golftävling. Kanske är det just du som vinner vår kvaltävling och får spela i Sverigefinalen! Du kan se fram emot en rolig golfdag, god mat och dryck, samt en del överraskningar. Du anmäler dig via länken nedan eller på sidan "Tävling - Tävlingar" och betalar sedvanlig startavgift vid incheckning.

Tid och Plats: 13 juni på Motala Golfklubb

Volkswagen Masters är en golftävling för amatörer, där de bästa kvalificerar sig till Sverigefinal som spelas på Ekerum Golf & Resort den 13-14 september.

Incheckning från kl 7:30

(kaffe och fralla serveras i restaurangen)

Gemensam samling kl. 8:30

Måltid och prisutdelning direkt efter avslutat spel.

Vi ser fram emot din anmälan, varmt välkommen!

Per Carlson-Melin

Wahlstedts Bil

För att tävla ska du; ha officiellt handicap, vara medlem i en svensk golfklubb, vara över 18 år och inte spelat i en annan Volkswagen Masters tävling under 2018. Anställda i Volkswagens återförsäljarnät och deras anhöriga är välkomna att delta, men utom tävlan.