Nyhetsarkiv Motala golfklubb

Klubbnytt!

Publicerad 2018-04-19

Banan

Nu är säsongen igång hed banan range och ena övningsgreenen är öppen. Park och skog är också på gång och vi räknar med att ha minst 18 hål öppna direkt efter städdagarna den 28-29/4. Just nu pumpar vi så mycket vatten från de blöta områdena vi kan. Tyvärr har de varit mycket is så alla pumpar har inte kunnat användas. Park och skog har inte klarat sig riktigt lika bra i vinter som förra året, men det ser dock ganska bra ut och vi hoppas att båda banorna ska vara fina så fort värmen har fått gjort sitt.

Uteserveringen

Klubben har fått en väldigt generös gåva från Christer Ringström. Gåvan på 150 000 kr kommer att användas till att göra i ordning restaurangens uteplats. Ett stort tack! från alla oss på klubben till Christer.

Vision 50/50

Motala golfklubb har blivit antagen till klubbutvecklingsprogrammet Vision 50/50, ett jämställdhetsarbete för att göra klubben mer jämställd och jämlik, ge förutsättningar för en framgångsrik utveckling och bli mer attraktiva.

Klubbutvecklingsprogrammet är framtaget av Svenska golfförbundet och är det verktyg som ska hjälpa vår klubb att förstå och starta en förändringsresa mot en mer jämställd och inkluderande golfmiljö.

Idag är det runt 50 klubbar och ett antal distrikt som startat sitt förändringsarbete och vi är numera en av dem

Utvecklingsarbetet kommer att starta i maj med ett möte tillsammans med vår klubbrådgivare Anders Hammarström. Klubbens förändringsledare är Barbro Heurlén tillsammans med Pia Ek och Tomas Lindh

Mer information om Vision 50/50 och klubbutvecklingsprogrammet kommer efter mötet med Anders Hammarström, klubbrådgivare.

Nya maskinhallen

Byggnationen av nya maskinhallen är inne på slut spurten och vi räknar med att flytta in till månadsskiftet.

Vårträff

Nu på fredag den 20 april.

Vad händer?

12-14-30                             Gotahälsan finns på plats och erbjuder

TBE-vaccinering, kostnad 370.-

maskinpark

18.00                                   Mannekänguppvisning av nyheter från shoppen

Lotteri, dragning efter  mannekänguppvisningen

Kanonerbjudanden i Shoppen

Jonsson´s krog erbjuder "En snacksbricka från kökets kyl", mingelbuffé, från kl 16.00. Pris: 75.-/125.- inkl ett glas vin alt öl

Hoppas Du kommer och minglar med oss!

GEO certifiering

Just nu pågår arbetet med att GEO certifiera oss. Detta är en fortsättning på det miljö diplom vi tidigare fått.

Städdagar den 28 & 29 April

Publicerad 2018-04-12

Nu är det dags att göra banorna fina inför säsongen, så den 28 och 29/4 har vi städdagar. Tiderna som gäller är klockan 9-13 båda dagarna. Med reservation för vädret. Ta gärna med egen lövräfsa. Klubben bjuder på kaffe och macka vid kl 11. Välkomna!

Nu öppnar vi!

Publicerad 2018-04-12

Fredag den 13/4 klockan 14:00 öppnar vi Hedbanan med tidsbokning, rangen och ena övningsgreenen!

OBS! Inga golfbilar tillåts, samt inget spel vid frost!

Varmt välkomna till säsongen 2018 här på Motala Golfklubb!

Vårträff den 20/4

Publicerad 2018-04-09

Välkommen på Vårträff

Fredag 20 april 2018

Vad händer?

12-14-30                             Gotahälsan finns på plats och erbjuder

TBE-vaccinering, kostnad 370.-

15-17                                   Vår greenkeeper Jimmy visar upp vår nya  maskinhall och maskinpark

Lotteri, dragning efter  mannekänguppvisningen

Kanonerbjudanden i Shoppen

Hoppas Du kommer och minglar med oss!

Medlemsgruppen

Titleist Demo och fitting dag den 27/4

Publicerad 2018-04-08

Drop in golf

Publicerad 2018-04-08

Drop in-golf

Fyra torsdagar under maj-juni, klockan 17.00-18.00, på Skogsbanan, kommer det att finnas möjlighet att spela Drop in-golf. Ingen anmälan behövs. Alla golfare är välkomna.

Tanken är att du som vill ha någon att spela golf medka kunna få den möjligheten. Du som vill komma igång med din golf och vill ha stöd ska få det. Du som vill hitta golfkompisar eller bara är sugen på att spela golf med någon ska få möjlighet att göra detta.

Vi träffas vid första tee på Skogsbanan. Där kommer vi att ta emot dig och se till att du får ut vad du vill av din golfrunda.

Datum för Drop in-golf är 25 maj, 1 juni, 8 juni och 15 juni.

Välkommen!

Medlemsgruppen

Har du frågor kontakta Winnie Nilsen, 0731019250 eller

Barbro Heurlén, 0762272724

Restaurang och shop öppna i påsk

Publicerad 2018-03-28

Både restaurangen och shopen kommer att var öppna under påskhelgen.

För shopen gäller 9:00-13:00 med 30-50% påskrea på många varor.

Restaurangen har under långfredagen och påskaftonen  en påskbuffé och på påskdagen och annandag påsk serveras det en lammrätt med tillbehör. Under påskhelgen har de öppet 12-16. OBS endast bordsbeställning under påskhelgen.

Nya Maskinhallen

Publicerad 2018-03-07

Bygget av nya maskinhallen går framåt. Förhoppning är att vi kan flytta in innan säsongen drar igång. Se bild.

Vårmöte den 27 mars

Publicerad 2018-02-28

Den 27 mars kl. 18:00 är det vårmöte.  Det hålls i klubbens restaurang Jonsson´s Krog.

Alla medlemmar är välkomna!

After Work 2/3

Publicerad 2018-02-19

After work den 2/3 på restaurang Nostalgi. Alla medlemmar och blivande medlemmar är välkomna. Mellan kl. 16-19 finns AW buffé 49 kr. och öl för 49 kr.  Det är ett trevligt sätt att möta nya och gamla golfare. Anmälan görs till E-post