Nyhetsarkiv Motala golfklubb

Byte av 18-hålsslinga!

Publicerad 2018-07-07

Från och med söndag den 8/7 spelas Park som första nio och Skog som sista nio på 18-hålsbanan.

Östensson och Östlund imponerar stort

Publicerad 2018-06-25

Både Axel Östensson och William Östlund visar fin form och har imponerat under första halvan av säsongen.

Axel avslutade sin collage karriär strålande då hans sista termin även blev hans bästa. När han sedan kom hem i slutet av maj blev han proffs. I sin proffs debut blev det en 6:e plats i Båstad med en total score på -1. Vecka 25 peggade han upp på Swedish Golf tour på Gamle Fredrikstads GK i Norge och återigen blev det -5 och  en fin åttonde plats. Hans spel har uppmärksammats och nu har han fått en inbjudan till Challange Tour tävlingen denna vecka på  Himmerland Golf & Spa Resort i Danmark. Tävlingen spelas den 28/6-1/7.

William Östlund vill inte vara sämre och har redan i år  två topp tio på Oakley tour. 2:a på Vadstena där han sköt  -12  (på 36 hål!) och det blev -7 och en 4:e plats  i Finspång. Utöver Oakley kom han 8:a i Torshälla Open på even par. På onsdag siktar han på nya framgångar då han spelar JSM slag på Vesterby den 27-30/6.

Vi håller tummarna för båda och hoppas de blir många fler framgångar under året.

Följ  Axel här

Följ William här

Stick luftning av greenerna på Skog/Park

Publicerad 2018-06-22

På måndag och tisdag den 25-26/6 kommer vi att sticklufta greenerna på skog/park.

Luftning av greenerna på Hed

Publicerad 2018-06-19

Onsdag den 20/6 kommer vi att lufta greenerna på Hedbanan. Räkna med arbetare ute på banan och visa hänsyn. Greener med extra sand kan förekomma, om du kommer innan de hunnit borsta dem efter dressning.

​Midsommardansen 23 juni

Publicerad 2018-06-19

Kom ihåg att anmäla dig till Midsommardansen, 23 juni, 9 hål scramble i lottade lag med start kl 15.00. Efter golfen blir det grillat och fotboll på storbildsTV på Jonsson´s krog.

Anmälan görs i GIT för dig som vill spela golf och till barbro.heurlen@gmail.com för dig som hoppar golfen men gärna äter och tittar på fotboll i glada golfares sällskap.

Vi ses på midsommardagen!

Medlemsgruppen

​Vision 50/50

Publicerad 2018-06-19

Tidagen den 26 juni klockan 17.00 kommer vi att ha Kick off för Vision 50/50 på Jonsson´s krog. Vi i styrgruppen kommer då att ha en kort presentation och introduktion av webplatsen över en kopp kaffe och smörgås för dem som nu har tackat ja till att vara med i utvecklingsarbetet på klubben.

Det finns fortfarande plats för fler så är du intreserad/nyfiken på vad arbetet går ut på är du också välkommen på Kick offen. Ju fler vi är som deltar ju bättre underlag kommer vi att ha inför vårt framtida utvecklingsarbete.

Styrgruppen/Barbro Heurlén

Ändrad 18-hålsbana från måndag

Publicerad 2018-06-10

Måndagen den 11/6 byter vi till Skog första nio och Park sista nio på 18-hålsbanan.

Midsommardansen

Publicerad 2018-06-08

Midsommardansen 2018 llördag den 23/6

Vi upprepar tidigare års trevliga tillställningar……..

Midsommardansen 2018 är en scramble-tävling med lottade lag. Samling vid klubbhuset kl 14.30 för information och shotgun-start kl. 15.00

Startavgift och anmälan

220 kr inkl mat.  Maten består av varmrätt och något gott till kaffet.

Dryck till maten köpes separat.

Prisutdelning i samband med middagen. Anmäl dig/er via GIT.

Anmälan senast den 20/6 i shopen eller hemsidan.

Betalning av startavgift ska ske före start i shopen.

Hinner du inte eller vill/kan inte spela kan du ändå delta

Man kan även delta i bara mingel och mat om man så önskar, då anmäler du dig direkt till restaurangen.  Kostnad: 180 kr.

Välkomna!

Medlemsrådet

Regelvandringar!

Publicerad 2018-06-07

Årets upplaga av regelvandringar!

12 Juni kl.18:00
18 Juni kl.18:00
Regelvandringarna hålls i utav Lars Oskarsson.
Samling vid klubbhuset, ingen föranmälan krävs

Mvh// Medlemsrådet

Läs om Motala Golfklubb!

Publicerad 2018-06-05

Läs om Motala Golfklubb & framför allt "Järngänget" på Bättre Golf. Länk nedan!

Bättregolf.se